WMYB - Episode 6

Hon var inte hungrig så det passade bra efter ett tag så satte vi oss på en park bänk.
Taylor´s perspektiv.
Vi satt och pratade ett tag på bänken och sen ställde sig zayn upp och tog tag i mina händer och drog mig imot honom. Han kollade in i mina ögon en lång stund och sen kysste han mig.

Taylor´s perspektiv.
Jag kände hur han luktade sprit när jag kysste honom. vafan var han full ? jag putade bort honom och han kollade konstigt på mig.
- är du full ?? frågade jag honom
- Kanske lite sa han och visade med fingrarna. sen tog han tag i min axel igen. Men det spelar ingen roll jag vill ha dig nu!!
- Hahah skrattade jag det kanske inte för dig spelarroll för dig men för mig spelar det faktiskt roll. svarade jag och putade bort honom.
- Men va inte dum Taylor, och tog tag i mig och kysste mig igen och den här gången släppte han inte när jag försökte putta bort honom han kysste min hals istället.
- SLUTA ZAYN SLUTA, sa jag och kom loss från hans grepp sen sprang jag därifrån. Jag ringde Liam, jag hade fått alla killarnas nummer efter träffen. efter några signaler svarde någon
- Hej det är Liam!!
-Liam vart är du?  du måste hjälpa mig med zayn sa jag kom till Parken.
- Vad har hänt jag kommer på direkten.
- Zayn är typ full och sen kysste han mig och och när jag bad honom att sluta också... jag var på väg att börja gråta och jag pratade helt osamanhängande.
efter 10 minuter kom Liam. Han gav mig en kram och frågade hur jag mådde.
- jag vet inte svarade jag.

Liam´s perspektiv.
Vafan zayn tänkte jag vad hade han nu ställt till med, att zayn hade kysst taylor gjorde mig arg. Jag betedde mig som en avundsjuk pojkvän, men hur kunde han utnytja henne. När jag och Taylor kom till bänken låg zayn på bänken och sjöng. Toppen tänkte jag.
- zayn sa jag du kanske ska gå hem nu jag sätter dig i en taxi så får du åka hem ? vad säger du ? sa jag till zayn.
Taylor bara stod och kollade på honom. Hon såg inte glad ut.
Zayn gick med på det och vi satte honom i en taxi hem till Louis jag hade ringt honom på vägen hit, zayns mamma skulle få spel om hon visste att han var full!! han förkännade det igentligen men vi var fortfarande vänner.
Efter det promenerade jag och taylor hem till henne. Hon var riktigt shysst vi snackade och skrattade och pratade om zayn. Det var lätt och prata med henne och hon berättade om hennes familj om hur hennes pappa hade lämnat dom när hon var 3 år och hur ledsen hennes mamma hade varit i alla år. När vi kom till hennes dörr så sa vi hej då och jag gav henne en lång kram. Innan jag gick bestämde vi att vi skulle träffas imorgon också.

Svar till Julia.. hahahahaha, det är typ bara du som läser har ingen aning hur jag ska få ut min berättelse så fler läser den. Men jag är jätte tacksam att du läser den och kommenterar :D gillar du också att skriva ?

allmänt info

Jag Josefin är det som skriver historierna!! och jag kommer facktiskt bara på när jag skriver. så jag har inga planer om hur det kommer att gå så jag är lika nyfiken som er hur det kommer att gå. haha!! men jag har som mål att det ska komma 1 varje dag ibland 2. JAG ÄLSKAR ATT FÅ KOMMENTARER BARA SÅ NI VET :D

WMYB - Episode 5

DETTA HAR HÄNT
- så var var det du skulle säga sa jag till Zayn.
- jo det kanske låter konstigt men skulle du vilja gå ut med mig sa zayn och kollade in i kameran!!
jag blev helt stum, och allt stod helt stilla zayn frågade precis ut mig zayn frågade precis om jag vill
gå ut med han  oh my gaaad!!

Jag fick fram ett ända stor leende och zayn log tillbaka.
- så vad säger du sa han.
- Jaa det vill jag svarade jag och bara log som ett fån.
- Bra då säger vi det middag på fredag vid The view kl 8? sa han och log lite.
- Det bli toppen, svarade jag och var helt paralyserad.
-haha då syns vi, sov gott sa han och så avslutades samtalet.
Den kvällen somnade jag med ett leende.
Dagarna gick fort och till slut slutade skolan och det var helg, Men det ända jag hade i tanken var dejten. zayn fucking zayn hade frågat ut mig.  Jag gick hem och tog på mig kläderna jag hade bestämt sen flera dagar tillbaks. Det var en svart blommig klänning och ett par högklackade. Så jag skulle bli i perfekt höjd till zayn lite kortare. Jag gick ner för trappan och Mamma satt i köket och med datorn och kollade facebook typiskt mamma hon kunde inte släppa facebook och hur gammal var hon 42 ? - eeh, mamma jag går nu. Hon vände sig om och kollade på mig.
- Ska du se ut så där ? sa hon och kollade på mig.
- eeh, ja det hade jag tänkt vaddå då ? svarade jag och kollade på mina kläder.
- Nej nej okej!! när kommer du hem igen då du får inte komma hem försent.
- jag vet inte riktigt man jag ringer dig. jag gick fram till mamma och gav henne en puss på kinden. Sen gick jag ut och väntade på en taxi som skulle skjussa mig till resturangen jag fick ett sms av zayn att han redan var där för en stund sen och jag kände mig lite elak som lät honom vänta.

Zayn´s perspektiv.
Jag hade kommit tidigare till resturangen så jag satte mig vid bordet och en servetris frågade om jag ville ha något så jag tog en drink efter som jag försökte skölja bort mina skuldkänslor att jag gjorde det här för 100 euro bara. Jag tog en till och efter kanske 5 drinkar så ser jag hur taylor hoppar ur taxin. Hon var riktigt het så det kanske inte skulle bli så tråkigt igentligen. Jag frågade henne om hon ville ta en promenad istället och det ville hon gärna. Hon var inte hungrig så det passade bra efter ett tag så satte vi oss på en park bänk.

Taylor´s perspektiv.
Vi satt och pratade ett tag på bänken och sen ställde sig zayn upp och tog tag i mina händer och drog mig imot honom. Han kollade in i mina ögon en lång stund och sen kysste han mig.

VAD TYCKS tips om vad som kan hända ?

WMYB - Episode 4

DETTA HAR HÄNT
Dom avbröts av att killarna kom tillbaka och alla kollade på taylor och Niall satte sig bredvid henne och frågade hur hon mådde och hon sa att hon mådde bra nu men att hon bara var lite skakis.
- Dom var helt galna tjejerna som var bakom dig, ingen respekt alls sa Louis.
- Jag tyckte liam skötte det hela bra sa Harry och gav Liam en knuff.
- Jag vet vad vi gör vad säger ni om att vi åker och köper pizza sa Niall och log mot Taylor.

Taylors perspektiv.
jag hörde hur det började vibrera i ficka och jag ryckte till och jag hörde hur What makes you beautiful startade. Fan vad pinsamt tänkte jag och tog upp min telefon och svarade
- Hej det är Taylor.
- Hej taylor det är mamma jag ville bara hör vart du är och hur det går för er ? hörde jag mammas röst säga.
- Jo det går bra vi ska snart åka hem. hej då mamma!!
jag hörde hur mamma var på väg att säga något mer men jag la på. Att hon inte kunde sluta prata.
-Oj mamma har försökt få tag på mig typ 100 gånger, Jag måste sticka följer du med Taylor ? sa Lisa och kollade på mig. Jag ville ju inte åka när jag hade blivit frågad av ONE DIRECTION att äta pizza med dom men jag ville heller inte såra Lisa. Lisa har haft som en fobi att åka hem själv på kvällarna efter den där kvällen i fiol. Jag förstår henne verkligen så jag nickade sa hej då till alla och fick en kram av alla. Zayn hållde kvar lite längre än vad dom andra gjorde.

På vägen hem så satt vi och pratade oavbrutet om vad som hade hänt, att jag hade fått Zayns skype och Liam och hur sjukt snygg harry var och vad rolig Louis var, och niall världens sötaste. När jag kom klev in genom dörren och kände mat lukten blev jag illamående. Jag sa hej till mamma och ställde mig och började hjälpa mamma med maten med att skära upp gurkan och tomaterna till saladen. Jag berättade allt om att jag svimmat att få träffa alla i One direction osv. Jag sa till mamma att jag redan hade ätit, fast det var en lögn. Jag hatade att ljuga för mamma. Jag gick upp till mitt rum och kände hur mamma kollade på mig. jag stängde dörren om mig och tog av mig kläderna så att jag bara stod i trosor och BH. Fan vad tjock jag är. Nej jag var snygg det var det som man skulle intala sig själv. jag var perfekt. Men det kändes bara som tomma ord. jag ställde mig på vågen jag hade i garderoben, 46 kg inte okej tänkte jag och orkade int tänka på det mera. Så jag gick och la mig innan jag somnade tänkte jag på dagen och då for jag upp genom rummet och slog på datorn och satte på skype slog in Zayns Skype namn och la till honom. efter 1 min stod kom det upp en ruta där det stod zaynmalik har accepterat din vännerförfrågan han var inne och då kom det upp en stor ruta där det stod aceppt call or cancel!! shit också tänkte jag och sprang till spegeln och då kom jag på att jag bara stod i BH och trosor. Jag slngde på mig en gammal tröja fixade till mitt hår och tryckte på accept. Zayn visades upp och handen och vinkade och sa hej hej!!
jag slog på camen och vinkade också. jag såg hur harry och louis syntes i skärmen heeej sa dom båda och jag hälsade tillbaka.
- jag tror att zayn har något att säga till dig så vi lämnar er i fred eller hur harry ? sa Louis.
- haha, vi ses  sa han och vinkade till mig.
- haha vi ses sa jag och log haha. det var helt sjukt jag satt och skypade med Onedirection. Jag har aldrig varit ett galet fan men jag älskar deras musik och jag är ett väldigt stort fan av dom.
- så var var det du skulle säga sa jag till Zayn.
- jo det kanske låter konstigt men skulle du vilja gå ut med mig sa zayn och kollade in i kameran!!
jag blev helt stum, och allt stod helt stilla zayn frågade precis ut mig zayn frågade precis om jag vill gå ut med han n oh my gaaad!!

WMYB - Episode 3

DETA HAR HÄNT
- LISA JAG FÅR INGEN LUFT JAG KAN INTE ANDAS, Skrek jag till lisa.
Det var en galet nytt fans säkert som bara skrek och grät och tryckte allt var hon kunde för att få killarnas uppmärksamhet. Lisa puttade bakåt tjejen som puttade på mig och tjejen blev skit sur och puttade tillbacka och sen blev allt svart det sista jag kommer ihåg är hur Liam springer fram och säger
- ursäkta men hon måste ut ur publiken och lyfter upp mig.

Liams perspektiv.
Jag såg henne när hon stog där framme och blev mosad, jag blev nästan arg på tjejen bakom för att hon var så respekt lös. Sen ser jag hur Tjejen vid namn Taylor ramlar omkull och det först jag tänker är att någon måste göra något så jag springer fram och tar tag i henne och lyfter henne över stängslet och tjejen som knuffade tar tag i min tröja och skriker
- I LOVE YOU!!!
jag frågar henne.
- tycker du inte att du har gjort tillräckligt?? vafan vissa lite respekt!! och sen kommer vakterna och tar tag i taylor och bär henne backstage.
Eventet fortsätter men jag kan inte riktigt fokusera och det finns som en stämmning i hela salen som om alla undrade vem var den där tjejen Liam bärde ut kände han henne eller var det inget ?. Sen var det dags för signeringen jag sätter mig bredvid Harry som viskar till mig
- Tänk på vad du gör, media kan vrida och vända på saker väldigt lätt och Daniell älskar dig och jag vet att du älskar henne. Jag svarade inte utan jag började signera och hälsade på alla fans.

Lisas perspektiv.
Gud jag måste verkligen till Taylor och det är nu!!! snart är det min tur och få min och Taylors lapp signerad. Jag kanske kan fråga Liam om jag får gå backstage!! han verkade ju väldigt mån om att ta hand om Taylor. Taylor hon var en sån som alla killar vill ha men hon själv kan inte se det. Ibland vill man bara skaka om henne och säga vakna ser du inte att han vill ha dig. Hon bestämde sig för att fråga harry istället för han var den sista som signerade. När hon kom fram till harry så stammade hon fram ett
-Kan jag gå backstage och se hur taylor mår??
Fan varför skulle hon vara så blyg.. och varför skulle harry ha så vackra ögon ?
- Det är ju såklart gå bara till paul och säg att du ska se hur Taylor mår !!
Hon gjorde som Harry sa och när hon kom in backstage satt Taylor med ett glas med vatten i handen!!
- Hej , hur är det ? frågade jag henne.
- Jo det är bra väldigt skakis du förstår inte vilken läskig känsla det var att svimma jag kunde ju inte andas så jag trodde jag skulle dö typ!!
Dom avbröts av att killarna kom tillbaka och alla kollade på taylor och Niall satte sig bredvid henne och frågade hur hon mådde och hon sa att hon mådde bra nu men att hon bara var lite skakis.
- Dom var helt galna tjejerna som var bakom dig, ingen respekt alls sa Louis.
- Jag tyckte liam skötte det hela bra sa Harry och gav Liam en knuff.
- Jag vet vad vi gör vad säger ni om att vi åker och köper pizza sa Niall och log mot taylor.

WMYB - Episode 2

DETA HAR HÄNT

 

-Nu kommer Paul att komma och ta med er till killarna. säger tjejen och ler.

jag kollar på Lisa som är  helt paralyserad och ser ut att kunna svimma när som helst.

-Lisa mår du bra?? frågar jag.

Lisa svarar inte och bara kollar framåt och säger Oh My God. Sen hör vi hur dom i kön skriker

- PAUL PAUL!!! HI PAUL!!! How are the guys??

han vinkade till tjejerna i kön och sen kollade på oss och säger så ni är dom lyckliga tjejerna och skrattade lite antagligen tyckte han att han var rolig och skämtade om det men i det ögonblicket var vi dom lyckligaste tjejerna.

Liams perspektiv-
Jag satt och lyssnade på musik när jag hörde hur dom andra killarna snackade om att det skulle komma några fans snart. Jag hörde hur Louis sa till zayn.
- 10 euros om du bjuder ut en av tjejerna zayn!! skrattade Louis.
- Hahaha.. Lätt sa zayn.
Vi hade inte haft så roligt på sistonde så jag antar att det var deras sätt att roa sig, själv tänkte jag på Danielle. Jag saknade henne, jag ville vara hoss henne just nu. vi hade ju facktiskt inte setts på 1 månad. Mina tankar blev avbrutna när det knackade på dörren och Paul kom in med tjejerna. Dom hälsade och tog bilder med dom och vi skrev atografer. Vad knäppt det är igentligen vi är ju bara några vanliga killar men den ena tjejen såg ut som hon skulle svimma men den ena tjejen såg lugn och jäkligt snygg också, det var något speciellt med henne. Jag kom på mig själv med att stirra på henne och Niall slog till mig i armbågen.
- Aj varför gjorde du så ?? frågade jag Niall som bara log och drog upp och ner med ögon brynen.

Taylors Perspektiv-
Min favorit av dom har alltid varit Liam för han är riktigt söt och ansvarsfull. Liam kollade på mig och jag vet inte hur jag skulle tolka blicken. Såg jag konstig ut ? jag låtsades som jag inte såg att han kollade på mig och sen tog någon tag i min armbåge och viskade vill du ta en bild ? jag kollade upp bredvid mig och zayn stod där och log mot mig.
- Visst sa jag.
Han tog sin hand om min midja och drog mig imot honom och så log han in i  kameran. Sen frågade han mig
-har du Skype ?
- ja det har jag svarade jag och log lite.
- Här sa han det är mitt skype namn adda mig såfort du kommer hem eller något och så skrev han sitt skype namn på handen.
- hehe.. Tack sa jag och rodnade lite, Det här var för bra för att vara sant. Sen gick vi tillbaks till dom andra och pratade lite vi alla kom väldigt bra överens och efter jag och lisa hade gett våra twitter namn till dom var träffen  slut och vi fick gå ut till salen där Eventet skulle vara där dom skulle fråga på fråger och sånt vi var först där så vi ställde oss längst fram och stod där.
- Lisa, gissa vad som hände när vi var där inne!! sa jag och hoppade upp och ner.
- Neej, berätta sa lisa
Jag han inte berätta försen det kommer springande skrikande fans som kommer rätt i mot oss och alla puschar fram åt och vi blir mosade mot stängsle.
- LISA JAG FÅR INGEN LUFT JAG KAN INTE ANDAS, Skrek jag till lisa.
Det var en galet nytt fans säkert som bara skrek och grät och tryckte allt var hon kunde för att få killarnas uppmärksamhet. Lisa puttade bakåt tjejen som puttade på mig och tjejen blev skit sur och puttade tillbacka och sen blev allt svart det sista jag kommer ihåg är hur Liam springer fram och säger
- ursäkta men hon måste ut ur publiken och lyfter upp mig.

Bra/Dåligt ??

WMYB - Episode 1


 

 

Episode 1 - What makes you beautiful

 

Jag vaknade upp med ett leende på läpparna. Det var min födelsedag idag och jag kunde höra hur familjen gick och viskade och smög omkring. Jag log för mig själv och vände mig och försökte somna om. jag kanske låg i sängen i 10 minuter innan jag hörde hur någon öppnade dörren och började sjunga.

-JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR JA VISST SKA HON LEVA... HIPP HIPP HURRA .

-grattis gumman sa mamma och kramade om mig och ställde ner brickan med frukost och en muffins med ett ljus på med.

-Blås ut jussett jusset Taylor sa emma min lilla syster och pekade på bakelsen.

Jag blåste ut ljuset och önskade. jag önskar att jag får chansen att träffa one direction idag!!

jag gick upp ur sängen och gjorde mig i ordning. Jag kollade mig i spegeln och gjorde en grimas. fan vad hemsk jag såg ut, jag måste börja träna tänkte jag för mig själv. Jag satte upp håret i en tofs, sminkade mig och satte på mig dom snyggaste men inte för uppklädda kläder jag hade. *piip piip* min mobil ringde och jag antar att det var Lisa som ringde.

-hej hej, svarade jag.

-Taylor du kommer inte tro det hära !! Vi behöver inte stå och köa för att få biljetter till One Direction eventet!! JAG HAR VUNNIT BACKSTAGE BILJETTER TILL OCH MED!!! sa Lisa med nästan gråt i halsen av lycka.

-OMGAAAAAD!! skojar du!!! för om du driver med mig så dödar jag det helt ärligt !! det kan inte vara saant !!

-jaaa det är sant jag skojar inte!! jag kommer till dig så åker vi tillsammans dit och hämtar biljetterna !!

-kom över bara heej dååå!!

 

Lisa kom efter bara 5 min inte för att hon bor långt bort hon bor bara några hus ifrån. Mamma kunde skjutsa oss till eventet. När vi kom dit såg vi hur tjejer grät över att dom inte hade fått komma in och mera tjejer som grät för att dom kom in. Mamma släppte av hoss untanför eventet och vi klev ut.

-Mamma vi åker hem själva sen så du inte behöver tänka på att hämta oss, sa jag och vinkade hej då till mamma.

jag och Lisa kollade på varandra och log. Vi gick fram till en tjej som såg ut att vara ansvarig för det hela och berättade att vi hade vunnit backstage biljetter och vad vi hette och sådant. Sen pratade hon med någon i hennes walkie talkie. Sen vänder hon sig mot oss och säger.

-Nu kommer Paul att komma och ta med er till killarna. säger tjejen och ler.

jag kollar på Lisa som är  helt paralyserad och ser ut att kunna svimma när som helst.

-Lisa mår du bra?? frågar jag.

Lisa svarar inte och bara kollar framåt och säger Oh My God. Sen hör vi hur dom i kön skriker

- PAUL PAUL!!! HI PAUL!!! How are the guys??

han vinkade till tjejerna i kön och sen kollade på oss och säger så ni är dom lyckliga tjejerna och skrattade lite antagligen tyckte han att han var rolig och skämtade om det men i det ögonblicket var vi dom lyckligaste tjejerna.Vad tycks några som har några förslag om vad som kan hända ??

  


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0