NY BLOGG!!!

där jag fortsätter skriva ;) och med bra uppdatering!!
KLICKA HÄR

wmYB - Episode 8

PREVIOSLY:
jag kollade på taylor och allt var perfekt och jag kysste henne det var som att glömma allt hon verkade förvånad men kysste tilbacks. det blev mer och mer intensivt och det var som vi var menade att vara tillsammans. Det började blixtra till och jag det känndes som jag rycktes tillbacks till verkligheten och ser hur en drös av papparazzis står och fotograferar.

Liams perspektiv.
- Fan också sa jag och drog ner gardinerna så att alla papparazzis inte kunde fota igenom fönstret. Taylor satt i soffan och kollade mot elden i den öppna spisen. jag satte mig bredvid henne i soffan och vi satt där i tystnad en lång stund innan min mobil började ringa. Jag kollade på displayen och det stog Daniell <3 jag klickade bort och stängde av mobilen.
- Ska du inte svara frågade Taylor.
Jag kollade på henne och såg att hon såg lite besvärad ut.
- Det var inget viktigt sa jag och kollade bort för att inte möta hennes blick.
- Du ljuger, jag såg vem som ringde och jag tycker du ska ringa tillbacks. svarade Taylor och sen ställde hon sig upp och gick iväg.
Men hur fan kunde det bli så här igentligen. Jag satte på mobilen igen och slog in daniells nummer.
(lyssna samtidigt som ni läser det nedanför)
Taylors perspektiv.
jag gick upp på mitt rum och la mig på sängen. tänkte på kyssen. Hon hörde hur Liam pratade med någon där ute men hon orkade inte bry sig, han snackade säkert med daniell. Efter en stund kom Liam in och satte sig bredvid mig på sängen. - Vem pratade du med frågade jag Liam. - han la sig bredvid mig och vi båda kollade upp mot taket. - Daniell svarade han med en suck. Jag gjorde slut med henne la han till. Jag kollade på honom och sa - jag är ledsen. han kollade på mig en stund innan han svarade. - Inte jag. Sen tog han tag i min midja och drog mig tätt intill honom och kysste mig. jag besvarade kyssen och den blev mer och mer passionerad och allt kändes perfekt. Tills dörren i mitt rum öppnas och mamma kommer in. - OJOJ eheh OJ förlåt förlåt sa mamma och stängde dörren. jag drog mig auto matiskt bort från liam och la händerna för ansiktet. shit vad pinsamt tänkte jag . Liam ställde sig upp och sa - eh jag kanske ska gå nu!! - Nej nej gå inte.. ehm stanna. jag visste inte vad jag snackade om. - Jag måste gå ändå sa han. okej men låt mig följa dig en bit eller något svarade jag. Han nickade och vi gick ner till vardagsrummet där mamma stod och lagade mat. - Ehhh Mamma det här är Liam, Liam det här är min mamma. Liam och Mamma hälsade och sen gick jag och Liam ut. -Förlåt för det där, jag visste verkligen inte att hon var hemma... herre gud det där var det pinsammaste någonsin aaah jag kommer aldrig kunna se min mamma i ögonen normalt igen.. Liam avbröt mig - Taylor haha, det är lungt. visst det var pinsammt faktum är att det var sjukt pinsamt sa han och vi båda började skratta.

---

NÅGON SOM VILL SKRIVA MED MIG DET BLIR ALLDELES FÖR MYCKET MED LÄXOR OSV SNÄLLA ?? JAG VILL VERKLIGEN FORTSÄTTA MED BERÄTTELSEN ?? KOMMENTERA SÅ MEJLAR JAG DIG :D

WMYB - Episode 7

När jag vaknade på morgonen. Sken solen in genom mitt fönster jag gick upp och gjorde frukost och sen gick jag upp på mitt rum. Jag var verkligen spänd på att få träffa liam!! jag var ju fortfarande ett 1D Fan. Satte på mig en söt blommig blus och ett par gråa jeans och ett par röda ballerina skor. Borstade genom mitt hår och satte på lite mascara. jag sickade ett sms till Liam och frågade när vi skulle träffas. Jag fick ett svar efter bara några sekunder.
om en halv timme ? ok? . jag la mig på sängen och smsade tillbacks Det blir bra, ska vi träffas på starbucks?. efter någon minut plingade det till i mobilen. Toppen ses där. jag satte mig vid datorn och gick in på twitter. Hade inte vart ine på datorn på hundra år. Jag såg att jag hade fått massvis med mentions, hmm ? undra vem som kan ha skrivit till mig. Jag klickade på mentions och såg hur tjejer som skrivit ..
Hora, erskänn att du bara vill ha uppmärksamhet!!
vem tror du att du är??

Jag stängde av datorn snabbt och stirrade framför mig. herre gud!! hur kan man skriva något sånt. Den glada och härliga känslan att åka och träffa Liam vart plötsligt borta. Jag kände hur tårarna började komma. jag kämpade med att inte gråta. Dom ska fan inte få trycka ner mig tänkte jag och kollade mig själv i spegeln. Det skulle jag inte ha gjort, vad ful och tjock jag.. om jag hade vart snygg också så hade dom inte hållit på som dom gjort. jag kände mig illa mående av allt och jag sprang till badrummet och stoppade ner fingrarna i halsen och spydde. jag visste vart jag skulle trycka för att spy. förra året var jag på sjukhus på grund av min anorexia, jag hade gått upp fasligt mycket i vikt efter det och hade inte mått bättre av det. jag borstade tänderna och kollade på klockan shit jag skulle ju träffa liam nu. Jag glömde bort allt som hänt på twitter. Jag sprang ner och tog första buss som gick till "stan" jag bodde i stan men inte i mitten av stan. När jag satt på bussen skrev jag ett sms till Liam - förlåt kommer om 10 min. När taxin stannade och jag gav chaffören pengarna. hoppade jag ur och gick in på starbucks och jag fick många ansikten mot mig. Det var något jag borde vänja mig med efter som det händer ofta. jag såg hur Liam satt vid ett bord och kollade på sin mobil. Jag gick fram och han kollade upp på mig och sa wow. jag kunde inte låta bli att bli generad. vad sa jag och kollade på honom. Nej inget sa han och gjorde en gäst som visade att jag skulle sätte mig jag satte mig och tog av mig jackan sen ställde jag mig upp och beställde en chailatte. Liam hade redan beställt medans han väntade på mig. När jag väl satte mig frågade han mig - hur mår du ? Bra svarade jag utan att fatta vinken. - Jag menar om igår, zayn bad mig att jag skulle be om förlåtelse för allt. - Hmm, det får han själv säga till mig, Men jag vet inte riktigt det kändes verkligen förolämpande. svarade jag och kollade ner på bordet. Liam var verkligen lätt att prata med. vi satt och pratade hur länge som helst om allt möjligt om hur det var att vara känd och så vidare. Det började bli mörkt och han insisterade på att han skulle följa mig hem.
Liams perspektiv:
Taylor var verkligen rolig och härlig att vara med. Jag följde med henne hem. När vi kom till hennes hus satte vi oss i hamocken och det blev tyst ett ögonblick. jag kollade på taylor och allt var perfekt och jag kysste henne det var som att glömma allt hon verkade förvånad men kysste tilbacks. det blev mer och mer intensivt och det var som vi var menade att vara tillsammans. Det började blixtra till och jag det känndes som jag rycktes tillbacks till verkligheten och ser hur en drös av papparazzis står och fotograferar.

Vad Tycker ni några ideer om vad som kan hända sen ?? jag har lite planer men jag behöver insperation.

julia

om du vill kan vi skriva "historien" tsm ? :)

RSS 2.0